Onze diensten

VR koeriersdienst zorgt ervoor dat uw (spoed) zending zo snel mogelijk op plaats van bestemming aankomt. Wij doen dit door een zeer directe communicatie en door uw zending op te komen halen op locatie.
Door ons navigatiesysteem kunnen wij de snelste route naar uw bestemming laten berekenen en bij files ook snel een alternatieve route kiezen.
(indien mogelijk)

Als wij een opdracht van u ontvangen (telefonisch) zullen wij uw zending zo snel mogelijk op komen halen om hem een paar uur later op bestemming af te leveren. Indien u een zending aanmeld via deze website kunnen wij u eventueel een offerte sturen en andere uitgebreide afspraken maken.
Het voordeel van het "bestellen" via de website is dat alle gegevens correct op "papier" staan en er geen onduidelijkheden aan de telefoon kunnen ontstaan. U kunt natuurlijk ook eerst het contact formulier op onze website invullen, en hierna telefonisch met ons contact opnemen om zo de communicatie zo duidelijk mogelijk te laten verlopen.

Opdrachtgevers

Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, verder weten inmiddels meerdere bedrijven onze onderneming te vinden.